• „Мрежа за поддршка на млади претприемачи“ има цел да ги зајакне капацитетите на граѓанските организации при нивното вмрежување, за да се креираат програми за развој на младинското претприемништво

  • -Истражување

    Проектен менаџмент

    -Градење на капацитети

    -Организација на настани

    -Повици за проекти

Услуги

Преку различни видови на услуги од проектен менаџмент до индивидуално советување, мрежата ќе ја зголеми продуктивноста на вашата организација.

Ресурси

Добивајте навремени и редовни информации за можности за финансирање, настани, извештаи и упатства за работа.

Членови

Датабаза на младински организации од регионот на Југоисточна Европа за полесна комуникација, формирање партнерства и разменување на искуства.

Поглавје 20

Ресурсен цнтар за споделување и трансфер на знаење помеѓу клучните чинители кои делуваат во реформскиот процес на Поглавје 20.

Регистрирајте ја Вашата граѓанска организација во регистарот на Мрежата

Новости

Одржан првиот настан за вмрежување на тема „Младит... 12.11.2018 На 25-26 октомври во хотел „Капри“ во Битола се одржа првиот од трите настани за вмрежување на тема „Младите и образовни... Види детали
Повик за учество на настани за вмрежување помеѓу г... 15.10.2018 Младинскиот културен центар – Битола во соработка со Фондација за Претприемачки сервис за млади објавува: Повик за учест... Види детали
10 препораки од граѓанските организации за младинс... 12.10.2018 Во состав на проектот „Јакнење на капацитетите на граѓанските организации со цел унапредување на креирањето на креирањет... Види детали
Види ги сите нови вести

Галерија

Фотографии од настани

Документи

Документи, извештаи, водичи

E-весник

Претплати се на E-newsletter