Отворен повик за „Понатамошен развој и финансиска одржливост на граѓанскиот сектор”

Централнo финансирање и склучување договори, при Министерство на финансии, побарува проектни предлози за две приоритети.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива