Станете член на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Сите граѓански организации кои работат во полето на младинско претприемништво се поканети да станат членови на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Прочитај повеќе

Промотивна конференција за проектот „Мрежа за поддршка на млади претприемачи“

На 11.09.2014 (четврток), со почеток од 12:00 часот, во Информативниот центар на ЕУ, ПСМ Фондација ќе одржи промотивна конференција со цел почеток и промоција на проектот „Мрежа за поддршка на млади претприемачи”.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива