Објавен јавен повик на Град Скопје за финансирање програмски активности на здруженија и фондации

Град Скопје објави Јавен повик за финансирање програмски активности на здруженија и фондации за поддршка на проекти од неколку области.

Прочитај повеќе

Практична работилница за социјално претприемништво

Целта на работилниците е градење на капацитетите на потенцијалните социјални претприемачи.

Прочитај повеќе

Обука за претприемништво за млади

Центарот за меѓукултурен дијалог на 6-ти и 7-ми март, организира Обука за претприемништво за млади.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива