Обука „Како до финансии преку ЕУ програмата Хоризонт 2020?"

Во фокус е програмата за истражување и иновации на ЕУ – Хоризонт 2020, како се подготвуваат проекти и како се влегува во партнерски мрежи за да се добијат финансии.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива