Презентација и краен рок за аплицирање за „Денови на младинско вмрежување“ во Општина Центар, Скопје

Презентацијата ќе се одржи на 26-ти февруари (четврток) во просториите на Националниот младински совет на Македонија со почеток во 18:00 часот.

Прочитај повеќе

Јавен повик за предлог-проекти на Фондот за иновации и технолошки развој

Фондот за иновации и технолошки развој на 18.02.2015 година објави Јавен повик за поднесување предлог-проекти под инструментот за поддршка - кофинансирани грантови за „старт-ап“ и „спин-оф“ трговски друштва и иновации до 30.000 ЕУР.

Прочитај повеќе

Покана за консултативен состанок за повикот за проекти на ИПА 2 Граѓанско општество

Делегацијата на Европската Унија ве поканува на консултативен состанок за дискусија на приоритетите за повикот за проекти на програмата ИПА 2 Граѓанско општество (IPA 2 Civil Society Facility Programmе).

Прочитај повеќе

Унапредување на меѓугенерациската солидарност и соработка

Мисијата на „Доблест“ е оптимизирање на можностите за социјална сигурност и инклузивност на старите лица.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива