Уникатна бесплатна можност за сите претприемачи, аплицирајте за програмата LEADER

Проектот LEADER претставува уникатна иницијатива за бизнис образование што дефинитивно ќе им биде од корист на претприемачите и сите оние кои сакаат да започнат свој сопствен бизнис.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива