Мрежата го промовираше Акцискиот план и одржа инфо сесија за отворениот Конкурс за доделување грантови

На 15-ти април 2015 година (среда) со почеток во 12:00 часот во Конгресниот центар на Скопски саем, Мрежата за поддршка на млади претприемачи (YES Network) го промовираше Акцискиот план и одржа информативна сесија за тековниот Конкурс за доделување грантови на граѓанските организации.

Прочитај повеќе

Информација за одржување бизнис средби низ градовите во Македонија

Студенти, невработени или вработени граѓани, постојни или идни претприемачи, владини претставници, претставници на универзитетите, претставници на граѓанскиот сектор се поканети на бизнис средби кои ќе се одржат во 7 градови.

Прочитај повеќе

Конкурс за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година

Мрежа за поддршка на млади претприемачи распишува Конкурс за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година. Краен рок за поднесување пријави: 20 април 2015 година, 16:00 часот.

Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање на Промотори за програмата Еразмус + во Република Македонија

Националната Агенција за европски образовни програми и мобилност објавува јавен повик за Промотори за програмата Еразмус+ во Република Македонија.

Прочитај повеќе

Прв повеќегодишен Акциски план на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Мрежата за поддршка на млади претприемачи го подготви и објави својот прв повеќегодишен Акциски план преку кој дава сопствен придонес кон развивање на претприемачкото општество во Република Македонија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива