Средношколци, пријавете се за кампот за млади претприемачи, 22-24 јуни 2015, во Охрид!

Kампот ќе се состои од интензивни интерактивни работилници на кои учесниците ќе можат да научат за основите на претприемништвото, креативното рамислување, лидерство и тимска работа.

Прочитај повеќе

Објавени добитниците на грантови во рамки на конкурсот на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Конкурсот за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година, беше објавен на 3-ти април 2015 година од страна на Мрежата за поддршка на млади претприемачи.

Прочитај повеќе

Покана за учество на национална работилница за младинско вработување

Работилницата ќе се одржи во хотел Бисер, во Струга, во периодот од 21-ви до 24-ти мај 2015 година, а трошоците за сместување и пат ќе бидат покриени од страна на Коалиција СЕГА.

Прочитај повеќе

​Уникатна можност да станете првите е-ментори за Европскиот Волонтерски Сервис

ЦЕФЕ Македонија објавува јавен повик за сите заинтересирани кои сакаат да отпочнат или да ја надградат својата европска кариера во областа на менторирање и онлајн учењето за млади.

Прочитај повеќе

​Покана за инфо настан за бизнис стратегија на претпријатијата од скопскиот плански регион

Сите претставници на микро, мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на скопски плански регион се поканети да земат учество на Четвртиот советодавен настан на Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива