Отворен е натпреварот за најдобри пракси 2015 на YESNetwork!

Мрежата за поддршка на млади претприемачи (YESNetwork) ги повикува граѓанските организации кои активно се занимаваат со промоција и развој на младинското претприемништво и/или економското јакнење на младите да земат учество во Натпреварот за најдобри пракси - YESNetwork Best Practice competition 2015.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива