Објавени трите наградени финалисти на YES Network Натпреварот за најдобри пракси 2015

Во рамките на Натпреварот за најдобри пракси за 2015-та година, објавен од страна на Мрежата за поддршка на млади претприемачи (YES Network) на 27-ми јули 2015-та година, беа добиени и прегледани вкупно 12 апликации од граѓанските организации од сите региони на Македонија.

Прочитај повеќе

Учествувајте на трибината: Локална стратегија за претприемачко учење за Општина Кисела Вода

Овој проект е еден од деветте поддржани проекти на граѓанските организации преку Мрежата за поддршка на млади претприемачи, финансирани од фондови на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Повик за мали акциски грантови на Цивика мобилитас

Ве информираме дека Цивика мобилитас објави повик за доделување мали акциски грантови наменети за поддршка на граѓански организации кои сакаат да ги промовираат своите цели на локално/национално ниво.

Прочитај повеќе

Учествувајте на завршната конференција на YES Network: „Најдобри пракси и вмрежување“

Завршната конференција на проектот Мрежа за поддршка на млади претприемачи (YES Network), со наслов „Најдобри пракси и вмрежување“ ќе се одржи на 2-ри и 3-ти септември 2015-та година, во Скопје, во просториите на Конгресниот центар на Скопскиот саем (ул. „Беласица“, бр. 2, 1130 Скопје).

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива