Мултиетнички претприемачки кампови, проект „Заедно за успех“

Трите мултиетнички претприемачки кампови се одржаа во Маврово, Охрид и Берово, како дел од активностите на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, финансиран од Европската унија.

Прочитај повеќе

Доделени се грантови на шест граѓански организации во областа на креирање на младински политики

На конкурсот за доделување на грантови за финансирање на проекти на граѓански организации во областа на креирање на младински политики за 2016 година во рамки на проектот „Градење локални капацитети за креирање на младински политики “ финансиран од Европската унија а во имплементација на ПСМ Фондација и Фондација Евро Центар ...

Прочитај повеќе

Национална конференција:„Градење култура на соживот“

Национална конференција „Градење култура на соживот: соработка помеѓу граѓанските организации и локалната самоуправа како фактор за развој на меѓуетничкиот дијалог“, на 18-ти октомври 2016, Скопски Саем – Бизнис Сала, Скопје.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива