Ажурирана верзија на Акцискиот план на мрежата за поддршка на младинско претприемништво

Мрежата за поддршка на младинско претприемништво во ноември 2016 го ажурираше својот прв повеќегодишен Акциски план со кој ќе даде сопствен придонес кон развивањето на претприемачкото општество во Република Македонија.

Прочитај повеќе

Започнаа со реализација шест локални проекти во областа на креирање на младински политики

Објавата на фотографии од имплементацијата на првите активности на шесте локални проекти финансирани во рамки на проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики“ на социјалните медиуми, го означија стартот на спроведувањето на предлог мерките во секоја од трите целни општини на овој проект.

Прочитај повеќе

Jавен повик за натпревар во бизнис иновативни идеи – студија на случај

Согласно Програмата за Локален Економски Развој за 2016 година Општина Гази Баба објави јавен повик за натпревар во бизнис иновативни идеи – студија на случај.Предметот на јавниот повик се однесува на :Организација на проект, манифестација, настан кој би се одржал на територијата на општината во текот на 2017 година.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива