Одржани четири инфо денови за повикот за грантови во рамки на проектот „Заедно за успех“

Со цел претставниците на граѓанските организации подобро да се запознаат со повикот и условите за поднесување на нивните проектни апликации беа организирани четири информативни сесии кои се одржаа во четири различни градови низ земјата.

Прочитај повеќе

Прв инфо ден за повикот за проекти, 13.12.2016 (вторник), хотел „Холидеј Ин“, Скопје

Прв инфо ден во Скопје за повикот за грантови за граѓанските организации во рамки на проектот „Заедно за успех“, финансиран од Европската унија.

Прочитај повеќе

Објавен повик за грантови на граѓански организации во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“

Објавен повик за грантови на граѓански организации во рамки на проектот „Заедно за успех“

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива