Промоција на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за меѓуетнички односи“

На 29-ти февруари на Скопски Саем (Дипломатик сала) во Скопје ќе се одржи промотивен настан кој ќе го најави почетокот на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“ финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Нови можности за активно интегрирање на младите луѓе и жените од етничките малцинства на пазарот на труд

Фондацијата за Претприемачки сервис за млади Ве поканува да учествувате на промотивните настани што ќе го означат почетокот на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнувње на нивниот потенцијал за вработување“, финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Преглед на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“

Започна проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, поддржан од Европската унија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива