Бесплатни обуки за почнување бизнис

По завршувањето на обуката, учесниците ќе имаат можност за учество во Натпревар за бизнис план, на кој најдобрите бизнис идеи ќе бидат финансирани со неповратни средства по 3000 евра.

Прочитај повеќе

Промоција на проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики“

На 14.04.2016 на 19-от Саем за образование и кариера, ПСМ Фондација го промовираше проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики“, финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Повик за учесници во проектот „Младински лидерски иницијативи“

Рокот за аплицирање е до 15.04.2016 (23:59 часот).

Прочитај повеќе

Информативни сесии за отворениот повик IPA Civil Society Facility 2015

Делегацијата на Европската Унија ќе организира три инфо сесии во месец април 2016 година.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива