Повик за поднесување на апликации-Смарт Старт

Повик за поднесување на апликации-Смарт Старт

Прочитај повеќе

Консултативна средба со ГО за Предлог-одлуката за формирање на Совет за соработка помеѓу Владата и граѓанскиот сектор

Заинтересираните здруженија и фондации потребно е да го пријават своето учество до 12 мај 2016 година, на следната меил адреса: nvosorabotka@gs.gov.mk.

Прочитај повеќе

Мултиетничка истражувачка студија за младинско претприемништво

Мултиетничка истражувачка студија за младинско претприемништво

Прочитај повеќе

Покана за консултации со граѓанското општество за ИПА 2016

Покана за консултации со граѓанското општество за ИПА 2016

Прочитај повеќе

Повик за членство во Неформалната Платформа на НВО

Пријавата може да ја најдете на www.albiz.org.mk. Рокот за пријавување е 06.05.2016 година (петок).

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива