Подобрување на социо-економската положба на младите преку градење на локалните капацитети за креирање на младински политики

Денес, 23-ти (четврток) и утре 24-ти (петок) јуни 2016 година во Етно Село, во Куманово, се одржува дводневна обука за градење на локални капацитети за креирање на младински политики, како дел од активностите на проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики”, финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

„Т-Маил“: Персонализирано учење преку иновативна мобилна апликација

„Т-Маил“ (t-MAIL) е проект преку кој ќе се развие мобилна апликација за персонализиран развој на учителите и саморегулиран процес на учење од страна на учениците.

Прочитај повеќе

Обука за градење на локални капацитети за креирање на младински политики

На 23-ти и 24-ти јуни 2016 ќе се одржи Обука за градење на локални капацитети за креирање на младински политики, како дел од активностите на проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики”, финансиран од ЕУ.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива