Повик за ангажирање на обучувачи за одржување на обуки

Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи”, финансиран од Европската Унија, има потреба од 2 обучувачи за одржување на обуки

Прочитај повеќе

Мултиетничка истражувачка студија за младинско претприемништво

Во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“ беше спроведена мултиетничка студија која за првпат промовира истражување на различни претприемачки аспекти на национално ниво, а со посебен акцент на меѓуетничките тенденции и ставови.

Прочитај повеќе

Покана за учество на мултиетнички младински претприемачки камп

Фондација Претприемачки Сервис за Млади ги поканува сите граѓански организации кои работат на полето на младинско претприемништво и промоција на мултиетничка соработка да земат учество на претстојниот младински претприемачки камп.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива