Отворена регистрација за учество на наставници на финалниот tMAIL семинар во Атина

На 20-ти октомври 2017 година (петок) во Атина, Грција, ќе се одржи финалниот настан во рамките на проектот tMAIL со наслов “Kaко да го промовирате развојот на само-регулираното учење за учениците во основните училишта?”.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива