​Информативна трибина за млади и младинско учество во ЕУ Инфо центар

Во текот на настанот ќе имате можност да слушнете детална презентација за повик за проектни апликации со кој се нуди финансиска поддршка и обуки за граѓански организации кои работат во полето на застапување за младинска инклузија.

Прочитај повеќе

Повик за учесници: Младински лидерски иницијативи

Повикот е отворен за сите млади од 17 до 22 години. Заинтересираните може да аплицираат со пополнување на апликациски формулар. Рокот за пријавување истекува на 5-ти јануари 2018.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива