Шест успешно имплементирани локални проекти во областа на креирање на младински политики

Во рамки на проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики“ финансиран од Европската унија, во период од октомври 2016 до јануари 2017 година, успешно беа реализирани 6 локални проекти во општините: Пробиштип, Чашка и Старо Нагоричане. Главна цел на овие проекти беше јакнење на капацитетите на граѓанските организации...

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива