Одржана промотивна конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“

На ден 21.06.2017 година во просториите на ЕУ Инфо Центарот во Скопје се одржа промотивната конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“.

Прочитај повеќе

ТАКСО повик за обука „Подготовка на проектни апликации за ЕУ фондови“

Проектната канцеларија на ТАКСО во периодот од 5-ти до 7-ми јули 2017 година, во Скопје организира обука на тема „Подготовка на проектни апликации за ЕУ фондови“. Заинтересираните треба да испратат пополнета пријава на info.mk@tacso.org најдоцна до 27-ми јуни.

Прочитај повеќе

Промоција на настан, регионален форум „Вебворк“

Панел дискусијата ќе биде проследена со три паралелни работни групи каде што на учесниците ќе им се понуди простор за развивање на потенцијална соработка и заеднички иницијативи кои би можеле да се спроведат во наредниот период.

Прочитај повеќе

Промотивна конференција за проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“

На 21.06.2017 (среда), со почеток од 12.00ч, во Информативниот центар на ЕУ, ПСМ Фондација ќе одржи промотивна конференција со цел почеток и промоција на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива