Конференција на МППС за вработени, а сиромашни

На 15-ти септември 2017 година (петок), од 10.00 часот, во Даре Џамбаз - Дом на хуманитарни организации во Скопје, Македонската платформа против сиромаштијата по шести пат ќе ја организира националната конференција на сиромашни и социјално исклучени лица.

Прочитај повеќе

Покана за млади претприемачи за учество на трибина „Промоција на мултиетничко претприемништво – И јас сум претприемач“

Настанот ќе се одржи на 15-ти септември 2017 година (петок), од 12:00 до 14:00 часот, Хотел Парк, Скопје и е прв од серијата шест настани за размена на идеи и предлози, дискусија и вмрежување, како дел од кампањата „И јас сум претприемач“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива