Вебинар: Дизајн на стратегија за паметна специјализација

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува сите заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да ја следат обуката на тема „Дизајн на стратегија за паметна специјализација“.

Прочитај повеќе

Обука: Дизајн на стратегија за паметна специјализација

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да учествуваат на обука на тема „Дизајн на стратегија за паметна специјализација“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива