Вебинар: Циркуларна економија - политики и практики

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува сите заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да го следат преносот во живо на обуката на тема „ Циркуларна економија – политики и практики “, која ќе се одржи на 18-ти мај 2018 година (петок), од 09.00 – 17.00ч.

Прочитај повеќе

Обука: Циркуларна економија - политики и практики

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да учествуваат на обука на тема „Циркуларна економија – политики и практики“, која ќе се одржи на 18-ти мај 2018 година (петок), од 09.00 – 17.00ч, во просториите на Стопанска Комора на Македонија.

Прочитај повеќе

Вебинар: Дизајн на стратегија за паметна специјализација

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува сите заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да ја следат обуката на тема „Дизајн на стратегија за паметна специјализација“.

Прочитај повеќе

Обука: Дизајн на стратегија за паметна специјализација

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да учествуваат на обука на тема „Дизајн на стратегија за паметна специјализација“.

Прочитај повеќе

Обука: Методологија за истражување на политики и креирање на документи за јавни политики

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува заинтересираните претставници на граѓански организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да учествуваат на обука на тема „Методологија за истражување на политики и креирање на документи за јавни политики“, која ќе се одржи на 04-ти мај во просториите на Стопанска Комора на Македонија.

Прочитај повеќе

Вебинар: Методологија за истражување на политики и креирање на документи за јавни политики

Фондација за Претприемачки сервис за млади ги поканува заинтересираните претставници на граѓанските организации кои дејствуваат во полето на Поглавје 20 да ја следат обуката на тема „Методологија за истражување на политики и креирање на документи за јавни политики“, која ќе се одржи на 04-ти мај 2018 година (петок), со пренос во живо.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива