Градење на локални капацитети за креирање на младински политики

Проектот „Градење на локални капацитети за креирање на младински политики“ има за главна цел да ги вклучи младите во процесот на одлучување и поставување на механизми за долгорочен развој и имплементација на локалните младински политики.

Прочитај повеќе

Регионална конференција за женско претприемништво - Размена на искуства, вмрежување и деловни средби

Првата регионална конференција за женско претприемништво е насочена кон промовирање на добри пракси, размена на искуства и деловно поврзување на жените претприемачи од регионот.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива