Нови можности за активно интегрирање на младите луѓе и жените од етничките малцинства на пазарот на труд

Фондацијата за Претприемачки сервис за млади Ве поканува да учествувате на промотивните настани што ќе го означат почетокот на проектот „Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на трудот преку поттикнувње на нивниот потенцијал за вработување“, финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

УНДП објавува оглас за грантови за младински клубови

Секој од селектираните проекти може да добие максимум 9.000 долари. Активностите треба да траат најмногу девет месеци, почнувајќи од 1-ви октомври 2015, а да завршат најдоцна до 30-ти јуни 2016.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива