Повик за под-грантови - Мрежа на Ромски граѓански организации

Здружението за правата на Ромите – Штип во партнерство со Aсоцијацијата Иницијатива за социјална промена - ИНСОК – Скопје и Хуманитарното добротворно здружение на Ромите - МЕСЕЧИНА – Гостивар, во рамките на проектот „Мрежа на Ромски граѓански организации - одговор на Ромската заедница“, финансиран од Европсkата Унија во рамките нa ИПА/2015/37147

Прочитај повеќе

Отворен повик во рамки на програмата за прекуграничка соработка меѓу Македонија и Албанија

Отворен е повик во рамките на Програмата за прекуграничка соработка меѓу Македонија и Албанија (Cross-border Programme the former Yugoslav Republic of Macedonia - Republic of Albania under the Instrument of Pre-accession Assistance (IPA II) allocations for 2014 & 2015).

Прочитај повеќе

Повик за доделување грантови во рамки на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“

Повик за доделување грантови на граѓански организации во рамки на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“

Прочитај повеќе

Повик за ангажирање на обучувачи за одржување на обуки

Фондацијата за менаџмент и индустриско истражување во рамки на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи”, финансиран од Европската Унија, има потреба од 2 обучувачи за одржување на обуки

Прочитај повеќе

Покана за консултации со граѓанското општество за ИПА 2016

Покана за консултации со граѓанското општество за ИПА 2016

Прочитај повеќе

Информативни сесии за отворениот повик IPA Civil Society Facility 2015

Делегацијата на Европската Унија ќе организира три инфо сесии во месец април 2016 година.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива