Видео: “Жените претприемачи прашуваат”

Видеото е наменето за запознавање и едукација на пошироката публика, вклучувајќи ги и граѓанскиот сектор и институциите кои делуваат во областа на женското претприемништво, со цел проширување на нивното знаење и кревање на свеста за значењето на женското претприемништво.

Прочитај повеќе

Регионална конференција за женско претприемништво - Размена на искуства, вмрежување и деловни средби

Првата регионална конференција за женско претприемништво е насочена кон промовирање на добри пракси, размена на искуства и деловно поврзување на жените претприемачи од регионот.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива