Одржан третиот настан за вмрежување на тема „Младинска мобилност“

На 20 и 21 декември во хотел „Капри“ Битола се одржа третиот- последен настан од серијата на три настани за вмрежување, дел од проектот „Јакнење на капацитетите на граѓанските организации со цел унапредување на креирањето на младинските политики“ финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Истражување за користење на мобилна апликација за професионален развој на наставници

Проектот t-MAIL project [Teacher Mobile Application for Innovative Learning] има за цел развој на мобилна апликација за поддршка на наставниците во основното образование при примена на практики за самостојно учење.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива