Се одржа „Работилница за можностите за кредитирање на мали и средни претпријатија и граѓански организации при користење на средства од ЕУ“

Работилницата е дел од проектните активности на Проектот „ЕУ Деск за иновативни финансиски пакети за подобра искористеност на европските фондови“(EU Desk – FINA4MA) кој го реализира Фондација за развој на мали и средни претприемништва Скопје. На настанот земаа присуство претставници од банки, мали и средни претпријатија и граѓанскиот сектор.

Прочитај повеќе

Обука „Како до финансии преку ЕУ програмата Хоризонт 2020?"

Во фокус е програмата за истражување и иновации на ЕУ – Хоризонт 2020, како се подготвуваат проекти и како се влегува во партнерски мрежи за да се добијат финансии.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива