​Покана за учество на НВО саем на Град Скопје 2017

Волонтерски центар Скопје, во соработка и со поддршка на Град Скопје, на 6-ти декември 2017, во просториите на Младинскиот културен центар во Скопје го организира третиот НВО саем со наслов „Активно граѓанство = Подобро Општество”.

Прочитај повеќе

Учествувајте на трибината: Локална стратегија за претприемачко учење за Општина Кисела Вода

Овој проект е еден од деветте поддржани проекти на граѓанските организации преку Мрежата за поддршка на млади претприемачи, финансирани од фондови на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива