Презентација за проектот „Претприемачко учење за млади“

Проектот ќе понуди неформални активности на 60 млади луѓе – 20 од Македонија, 20 од Романија и 20 од Грција, со цел развивање на трансферзални и претприемачки вештини.

Прочитај повеќе

Учествувајте на трибината: Локална стратегија за претприемачко учење за Општина Кисела Вода

Овој проект е еден од деветте поддржани проекти на граѓанските организации преку Мрежата за поддршка на млади претприемачи, финансирани од фондови на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива