Се одржа инфо денот на проектот „Заедно за успех“

Со инфо денот организиран на 29.02.2016 година на Скопски Саем се означи почетокот на две-годишниот проект „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Преглед на проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“

Започна проектот „Заедно за успех: млади претприемачи, движечка сила за добри меѓуетнички односи“, поддржан од Европската унија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива