Ажурирана верзија на Акцискиот план на мрежата за поддршка на младинско претприемништво

Мрежата за поддршка на младинско претприемништво во ноември 2016 го ажурираше својот прв повеќегодишен Акциски план со кој ќе даде сопствен придонес кон развивањето на претприемачкото општество во Република Македонија.

Прочитај повеќе

Мрежата го промовираше Акцискиот план и одржа инфо сесија за отворениот Конкурс за доделување грантови

На 15-ти април 2015 година (среда) со почеток во 12:00 часот во Конгресниот центар на Скопски саем, Мрежата за поддршка на млади претприемачи (YES Network) го промовираше Акцискиот план и одржа информативна сесија за тековниот Конкурс за доделување грантови на граѓанските организации.

Прочитај повеќе

Конкурс за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година

Мрежа за поддршка на млади претприемачи распишува Конкурс за доделување грантови за финансирање на програми и проекти на граѓански организации во областа на претприемништвото за млади за 2015 година. Краен рок за поднесување пријави: 20 април 2015 година, 16:00 часот.

Прочитај повеќе

Прв повеќегодишен Акциски план на Мрежата за поддршка на млади претприемачи

Мрежата за поддршка на млади претприемачи го подготви и објави својот прв повеќегодишен Акциски план преку кој дава сопствен придонес кон развивање на претприемачкото општество во Република Македонија.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива