Повик за доделување мали грантови на граѓански организации

Предвидено е да се доделат осум мали грантови, по еден во секој од планските региони во државата во износ до 3.000 евра по грант.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива