Отворен повик за аплицирање на десеттото издание на проектот ЛИДЕР

Македонија2025 го отвори повикот за аплицирање на десеттото издание на проектот ЛИДЕР. Рокот за аплицирање е 31-ви март, 2017 година.

Прочитај повеќе

Уникатна бесплатна можност за сите претприемачи, аплицирајте за програмата LEADER

Проектот LEADER претставува уникатна иницијатива за бизнис образование што дефинитивно ќе им биде од корист на претприемачите и сите оние кои сакаат да започнат свој сопствен бизнис.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива