​РРОМА активно го реализира проектот за поддршка на локалното претприемништво

Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација (РРОМА) ги спроведува активностите во рамки на проектот „Меѓусебниот однос помеѓу правата на малцинствата и претприемништвото кај младата Ромска популација и неговото влијание врз активното граѓанство“.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива