Конкурс за наградата Филантропија преку зелени идеи 2017

Пријавата за учество и сите неопходни детали се достапни на www.arno.org.mk, а рокот за аплицирање е до 15-ти јуни, 2017 година.

Прочитај повеќе

​Покана за настан: Прогласување на победници од конкурсот „Филантропија преку зелени идеи“

Зaвршниот настан од конкурсот „Филантропија преку зелени идеи“ ќе се одржи во петок (3-ти јули 2015), во хотел Queen's (ТЦ Зебра), со почеток од 14:00 часот.

Прочитај повеќе

Аплицирајте до 24-ти јуни и освојте 10.000 долари на конкурсот „Филантропија за зелени идеи“

Повикот за доставување на зелени идеи е отворен до 24-ти јуни! Трите најдобри проекти од регионот на Западен Балкан ќе добијат по 10.000 американски долари за поддршка на имплементацијата.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива