Аплицирајте до 24-ти јуни и освојте 10.000 долари на конкурсот „Филантропија за зелени идеи“

Повикот за доставување на зелени идеи е отворен до 24-ти јуни! Трите најдобри проекти од регионот на Западен Балкан ќе добијат по 10.000 американски долари за поддршка на имплементацијата.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива