Презентација за проектот „Претприемачко учење за млади“

Проектот ќе понуди неформални активности на 60 млади луѓе – 20 од Македонија, 20 од Романија и 20 од Грција, со цел развивање на трансферзални и претприемачки вештини.

Прочитај повеќе

​Учествувајте на конференцијата: „Јакнење на претприемачкиот екосистем во Македонија“

Kонференцијата има цел да придонесе кон вмрежување и промоција на постоечките начини за поддршка и развој на претприемништвото во државата, како и креирање на нови идеи и политики за функционирање во иднина.

Прочитај повеќе

​Уникатна можност да станете првите е-ментори за Европскиот Волонтерски Сервис

ЦЕФЕ Македонија објавува јавен повик за сите заинтересирани кои сакаат да отпочнат или да ја надградат својата европска кариера во областа на менторирање и онлајн учењето за млади.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива