​Учествувајте на конференцијата: „Јакнење на претприемачкиот екосистем во Македонија“

Kонференцијата има цел да придонесе кон вмрежување и промоција на постоечките начини за поддршка и развој на претприемништвото во државата, како и креирање на нови идеи и политики за функционирање во иднина.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива