​Покана за учество на Интернационалната младинска конференција 2015, во Крушево

13-та Интернационална младинска конференција „Европски вредности за иднината на југоисточните европски земји“ ќе се одржи од 11-ти до 15-ти септември во Крушево.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива