​Покана за настан: Прогласување на победници од конкурсот „Филантропија преку зелени идеи“

Зaвршниот настан од конкурсот „Филантропија преку зелени идеи“ ќе се одржи во петок (3-ти јули 2015), во хотел Queen's (ТЦ Зебра), со почеток од 14:00 часот.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива