Средношколци од неколку македонски градови учea претприемнички вештини во Охрид

Средношколци од Охрид, Струга, Велес, Битола, Ресен и Неготино беа дел од Летниот камп за млади претприемачи, што се одржа во Охрид во текот на изминатата недела, од 22-ри до 24-ти јуни.

Прочитај повеќе

Средношколци, пријавете се за кампот за млади претприемачи, 22-24 јуни 2015, во Охрид!

Kампот ќе се состои од интензивни интерактивни работилници на кои учесниците ќе можат да научат за основите на претприемништвото, креативното рамислување, лидерство и тимска работа.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива