Јавен повик до граѓански организации за доделување грантови „Декада на припадност“

Проектот „Декада на припадност - славење на различностите“ финансиран од Европската унија, отвора јавен повик за финансирање на граѓанските организации, со рок до 07.03.2018.

Прочитај повеќе

Средношколци од неколку македонски градови учea претприемнички вештини во Охрид

Средношколци од Охрид, Струга, Велес, Битола, Ресен и Неготино беа дел од Летниот камп за млади претприемачи, што се одржа во Охрид во текот на изминатата недела, од 22-ри до 24-ти јуни.

Прочитај повеќе

Средношколци, пријавете се за кампот за млади претприемачи, 22-24 јуни 2015, во Охрид!

Kампот ќе се состои од интензивни интерактивни работилници на кои учесниците ќе можат да научат за основите на претприемништвото, креативното рамислување, лидерство и тимска работа.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива