​Покана за инфо настан за бизнис стратегија на претпријатијата од скопскиот плански регион

Сите претставници на микро, мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на скопски плански регион се поканети да земат учество на Четвртиот советодавен настан на Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива