Практична работилница на Фондот за иновации и технолошки развој

Фондот за иновации и технолошки развој објави повик за аплицирање за практична работилница со цел подобра подготовка на предлог проекти за финансирање.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива