Повик за аплицирање за грантови од област на интегрирано образование

Објавен повик за грантови на граѓански организации во рамки на проектот „Поддршка на процесот на интегрирано образование во училиштата”. Вкупниот фонд изнесува 20.000 евра, додека пак за секој поединечен грант се предвидени максимални 5.000 евра.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарувај

Популарни тагови

Најнови вести

Најпопуларни вести

Архива